Hold op hvor er jeg ved at kaste op af dette #metoo# kalabalik


Hold op hvor er jeg ved at kaste op af dette #metoo# kalabalik. Det bliver kørt op på et niveau hvor det er helt ude af proportioner. Endelig fik feministerne noget mere vand til deres tørre og runkne ”slibesten”. Har vi glemt det enkle faktum, at på det fundamentale niveau er den eneste mening med livet, at sikkerstille artens overlevelse. Vi snakker Darwin her!!! Se nederste trin i Maslows behovspyramide!! Kønsdrifterne er ”indbagte” i både mænd og kvinder. Testosteronet gør så at vi har den initiativtagende rolle i parringsakten. Jeg ved godt det efterhånden er langt tid siden det var politisk korrekt at være mand – og at man skal passe på at skjule at man er det – for der er jagtsæson hele året – men kan vi ikke i det mindste blive enige om at det er totalt uacceptabelt hvis en mand i en magtposition implementerer latente sanktioner mod en kvinde som takker nej . og at der for fanden aldrig er nogen som har fået PTSD af et klap i rumpen? Tag jer lige sammen!

Comments

commentsJeg fylder 40

Jeg fylder 40

November 30, -0001

Jeg fylder 40. ?? Dvs. At jeg succesfuldt har overlevet alt livet har smidt efter mig de første 40 levels. Dét vil jeg fejre ved at passe mit arbejde som gymnasielærer og gøre min samfundspligt som Eksaminator i dag og…  Đọc tiếp

Morgenmad på hotel i Växjö

Morgenmad på hotel i Växjö

November 30, -0001

Morgenmad på hotel i Växjö. Igår var äggene hårdkogte. Så jeg spurgte om de var blødkogte idag – hvilket jeg blev forsikret om. Men ægget var hårdkogt :). “Men så har du tager et forkert æg, sagde hun. Jeg kiggede…  Đọc tiếp

LaFairy Sails Halong Bay

LaFairy Sails Halong Bay

November 30, -0001

 Bai Tu Long National Park is located in Bai Tu Long Bay, Van Don District, Quang Ninh Province, about 200km east of Hanoi. Bai Tu Long National Park consists of marine ecosystems with marine areas occupying two thirds of the…  Đọc tiếp

How do you know about bitcoin?

How do you know about bitcoin?

November 30, -0001

On the phone My parents are Korean. These are our conversations. Or at least how I remember them. . Dad calls. . ME: Yeah, what’s up. I’m really busy. . DAD: You do bitcon? . ME: What? No. How do…  Đọc tiếp

So it has been revealed how the @ got into our lives

So it has been revealed how the @ got into our lives

November 30, -0001

So it has been revealed how the @ got into our lives. And it has a name too! Asperand. Comments comments