Ja man er jo lidt ambivalent her


Ja man er jo lidt ambivalent her. For ganske vist er islam jo ikke en “næstekærlig” religion, som vi med tryghed kan se imøde. Men hvordan ser det egentlig ud med vores egen religion. Vi har jo sluppet kristendommen og taget kapitalismen som vores sekulære religion istedet. Og når vi ser hvilken sti denne religion bereder menneskeheden – hvad mon så vores ekosystem skulle kunne fortsætte fungere under.? En religion som bygger på rovdrift af naturlige ressourcer og udnyttelse af alle organiske skabelser….er det virkelig et bedre alternativ end Islam? Jeg er anti-islamist, men der er mange vinkler som bør belyses her.

Comments

commentsJeg fylder 40

Jeg fylder 40

November 30, -0001

Jeg fylder 40. ?? Dvs. At jeg succesfuldt har overlevet alt livet har smidt efter mig de første 40 levels. Dét vil jeg fejre ved at passe mit arbejde som gymnasielærer og gøre min samfundspligt som Eksaminator i dag og…  Đọc tiếp

Morgenmad på hotel i Växjö

Morgenmad på hotel i Växjö

November 30, -0001

Morgenmad på hotel i Växjö. Igår var äggene hårdkogte. Så jeg spurgte om de var blødkogte idag – hvilket jeg blev forsikret om. Men ægget var hårdkogt :). “Men så har du tager et forkert æg, sagde hun. Jeg kiggede…  Đọc tiếp

LaFairy Sails Halong Bay

LaFairy Sails Halong Bay

November 30, -0001

 Bai Tu Long National Park is located in Bai Tu Long Bay, Van Don District, Quang Ninh Province, about 200km east of Hanoi. Bai Tu Long National Park consists of marine ecosystems with marine areas occupying two thirds of the…  Đọc tiếp

How do you know about bitcoin?

How do you know about bitcoin?

November 30, -0001

On the phone My parents are Korean. These are our conversations. Or at least how I remember them. . Dad calls. . ME: Yeah, what’s up. I’m really busy. . DAD: You do bitcon? . ME: What? No. How do…  Đọc tiếp

So it has been revealed how the @ got into our lives

So it has been revealed how the @ got into our lives

November 30, -0001

So it has been revealed how the @ got into our lives. And it has a name too! Asperand. Comments comments